Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grad moli za strpljenje

Počeli radovi na dijelu Selske ceste u Zagrebu: Očekuju se gužve, provjerite koji je obilazni pravac

Zagreb: Zbog radova od danas zatvoren dio Ulice grada Vukovara, od Radni?ke do Heinzelove
Tomislav Miletic /PIXSELL
15.09.2023.
u 10:05

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Zagrepčane iz Grada upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Kako su izvijestili iz Grada Zagreba zbog potrebe izvođenja radova izvedbe kanalskog i vodoopskrbnog priključka na Selskoj cesti južno od raskrižja sa Krapinskom ulicom od danas 15. 9. od 9 sati do subote 16.9. do 7 sati sati zauzet će se istočni dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika.

Nadalje, od subote 16. 9. od 7 sati do ponedjeljka 18. 9. do 04, sati bit će onemogućeno kretanje vozila iz smjera juga prema sjeveru, dok će se promet iz smjera sjevera prema jugu odvijati jednim prometnim trakom.

VEZANI ČLANCI:

Obilazni pravac tijekom radova bit će: Selska cesta - Baštijanova - D. Golika - Tomislavova - Zagorska Selska cesta.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Zagrepčane iz Grada upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje. 

Video: Ovako će u budućnosti izgledati cestovni most preko Drave kod Križnice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije