Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošli na led

Po klizaljke za 20 kn na Šalatu, odgodili sezonu u Samoboru

klizanje
Foto: Borna Filić/PIXSELL
18.11.2015.
u 11:00

Osim na otvorenom na Šalati, klizati se može na Velesajmu u zatvorenom prostoru. Bit će klizalište i u Samoboru, ali i u Zaprešiću

Iznadprosječne temperature u studenom nisu poremetile planove mnogim Zagrepčanima koji su poželjeli stati na klizaljke pod vedrim nebom. Diskoklizalište na Šalati radi "punom parom", program vode dva DJ-a, a na videozidu se emitiraju popularni glazbeni spotovi, kao i najave određenih zanimljivosti u našem gradu.

Radno je vrijeme klizališta od srijede do nedjelje, preko tjedna je klizalište otvoreno od 18 do 19.30 sati, dok su vikendom iz ustanove Upravljanje sportskim objektima osigurali i dva dodatna termina – od 10.30 sati do podneva te od 20.30 do 22 sata. Cijene ulaznica nisu se mijenjale u odnosu na protekle sezone.

Srijedom, četvrtkom i petkom cijena je 15 kuna, a isto stoji i posudba klizaljki ako nemate vlastite. Jutarnji termin subotom i nedjeljom također se naplaćuje 15 kuna, dok je cijena ulaznica za poslijepodnevni i večernji termin 20 kuna, kao i cijena posudbi klizaljki. Za građanstvo je dostupno i zatvoreno klizalište na Zagrebačkom velesajmu, i to ovaj petak od 20 do 21.30 sati te u isto vrijeme u nedjelju, dok je subota rezervirana za Zlatni medvjed – međunarodno natjecanje mladih u umjetničkom klizanju.

Ipak, toplo vrijeme prolongiralo je do daljnjega otvaranje klizališta u Samoboru, u bivšoj vojarni Taborec, iako je trebalo biti otvoreno prethodni vikend. Klizalište na otvorenom planiraju i u Zaprešiću, i to u sklopu blagdanske manifestacije "Ledena bajka" na Trgu Ivana Pavla II., koja počinje 5. prosinca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije