Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digitalizacija uz keks

Zagrebački holding predstavio novu opciju: Sve režije možete platiti bez naknade na ovaj način

Zagreb: U Zagrebačkom holdingu održana je konferencija za medije povodom  unapređenja digitalizacije usluga
Davorin Visnjic/PIXSELL
16.06.2023.
u 17:24

Već godinu dana usluga Keks Pay dostupna je za jedinstvenu uplatnicu kojom se podmiruju komunalna i naknada za uređenje voda te odvoz otpada, a sada su joj se pridružili i računi za plin i vodu te godišnju grobnu naknadu. Usluga je besplatna, a Holdingu smanjuje troškove i čuva okoliš

Na svakoj uplatnici koju neće trebati tiskati i slati poštom Holding će uštedjeti 18 centi, istaknuto je na predstavljanju digitalne usluge zahvaljujući kojoj se u Keks Pay aplikaciji bez naknade mogu plaćati računi. Već godinu dana dostupna je za jedinstvenu uplatnicu kojom se podmiruju komunalna i naknada za uređenje voda te odvoz otpada, a sada su joj se pridružili i računi za plin i vodu te godišnju grobnu naknadu. Usluga je besplatna, a Holdingu smanjuje troškove i čuva okoliš.

Za korištenje je potrebno na mobitel instalirati aplikaciju, odabrati opciju "Keks Pay režije" te u dva klika Holdingu, Vodoopskrbi, Gradskoj plinari te Grobljima poslati zahtjev za primanje uplatnica. Nakon odobrenja, buduće uplatnice stižu samo digitalno u aplikaciji, a sve transakcije dostupne su 11 godina. Od 360.000 korisnika Keks Paya, njih oko 9000 već upotrebljava i uslugu plaćanja Holdingovih računa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
07:09 17.06.2023.

Mali korak za zagrepčane, veliki za senfa.

SL
slonko
18:50 16.06.2023.

A zašto ne svaka banka, već samo Erste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije