Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački noćni cener

Ovogodišnje izdanje popularne zagrebačke utrke prate izložba, forum i kviz

Zagreb: Održan Zagrebački noćni cener 2022
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
28.10.2023.
u 19:00

Izložbu "Priče koje se pamte" možete razgledati od petka u Mađarskom kulturnom centru u Cesarčevoj 10, a pogled na postav može vam pomoći i u kvizu o povijesti utrke

Zagrebački noćni cener, jedna od najvećih atletskih utrka u metropoli, održava se 5. studenog, a uoči 12. izdanja organizatori su za sve zaljubljenike pripremili i izložbu "Priče koje se pamte" koju u Mađarskom kulturnom centru u Cesarčevoj 10 možete razgledati od petka.

Postav čine fotografije i drugi eksponati koji su obilježili protekla izdanja utrke, a mogu vam pomoći u kvizu o povijesti Zagrebačkog cenera koji će se na istoj adresi, ali i virtualno održati u petak od 18 do 19 sati.

VEZANI ČLANCI: 

Najbolje i najbrže kvizaše očekuju vrijedne nagrade, a u centru će se dan prije utrke održati i forum "Žene i trčanje" na kojemu će Dunja Mazzocco Drvar, Paula Vrdoljak, Iris Bostjančić i Martina Pintarić razgovarati, među ostalim, o tome kako trčanje balansiraju s poslovnim te obiteljskim obavezama.

Utrku koja je lani zajedno sa Zagrepčankom 512, Zagrebačkom miljom i Medvednica trailom postala dio Zagreb run atletskog kupa, pod pokroviteljstvom Grada organizira Društvo športske rekreacije Aktivan život. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije