Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa na božić

Otpilili nove turističke znakove u Svetoj Nedelji

Turističke table
''
09.01.2014.
u 09:28

Pet ploča lociranih na izlasku s autoceste otpiljeno je, a nove će se postaviti sljedeći tjedan

Tek što je Turistička zajednica Svete Nedelje postavila signalizaciju do turističkih atrakcija toga kraja, na sam Božić one su otpiljene.

- Srećom, nisu ukradene, pa šteta nije veća. Radi se o pet ploča, po silasku s autoceste – kazala je direktorica turističke zajednice Renata Vlahović. Nove znakove postavit će sljedeći tjedan.

Monografija o Svetoj Nedelji, najboljem gradu u Hrvatskoj

Komentara 1

MO
moskito
10:42 09.01.2014.

Treba otpiliti i ostale ploce koje su rugoba za Hrvatsku. Svaki stranac kad dode u Hrvatsku pita se dali je dosao u Tursku i orijent jer od sume tih reklamnih ploca koja je vecina bez natpisa ili su poderane ili su poruke stare vise godina a i toliko smeca koje se objavljuje. Zar nema u Hrvatskoj nekoga tko je proputovao malo Europom i tko je odgovoran da zna sto se moze postaviti i gdje. Namjerno se odvlaci paznja vozacima a kad se nesto desi nitko nije odgovoran. Nemogu vjerovati da i vlasnik zemljista za koju kunu iznamljuje zemlju za to a pogotovo da je to gotovo badava jer nebi bilo toliko tog smeca. Primjera rad i u Svicarskoj takva reklama te velicine koje stoje uz nase ceste placa se od 5.000. do 15.000 svicarskih franaka godisnje opcini a onaj koji iznamljuje zemljiste i daje dozvolu placa Porez na to od 12-14 %. Zasto Linic tu ne spara i skuplja novac za placanje dugova koji on sam stvara.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije