Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Osvježenje je na ulice 'vratilo' duge, ali uske hlače

Modna špica, portal (1)
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/5
27.08.2013.
u 13:55

Promjenjivo vrijeme donijelo je osvježenje. Gradske ulice prepune su djevojaka u uskim hlačama, a najčešće plavim.

Lukrecija Čipčić (15) - učenica gimnazije zainteresirana je za modu i trendove, no odjeću koja je “in” kupuje samo ako joj se sviđa. Najdraži su joj H&M i Zara.

Ivana Štahan (20) -  studentica psihologije odijeva se ležerno, a uz udobnu obuću najvažnija joj je velika torba ili praktičan ruksak, u koji može staviti sve što joj treba.

Iva Prašnički (16)  - učenica gimnazije posljednje je tople dane u središtu grada odlučila iskoristiti uz modernu bijelu haljinicu iz Zare i udobne ravne sandale.

Blanka Tkalčić (35) -  operna pjevačica ne prati redovito modne trendove, ali voli pogledati što je novo u njezinim najdražim trgovinama. Udobnost joj je puno važnija od samog stila odijevanja.

Ines Čavar (15) -  učenica gimnazije voli lijepu i udobnu odjeću, a među omiljenima su joj mladenački brendovi poput H&M-a i Bershke.

>>Ove su djevojke u pravim ljetnim \'izdanjima\' spojile boje, uzorke...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije