Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA ČETVORICA MLADIĆA

Orobili dostavljača hrane iz Nepala, radnika na pumpi udarili drškom pištolja....

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
1/2
27.02.2024.
u 13:14

Sumnja se da su dostavljača hrane iz Nepala presreli u listopadu u Sesvetama gdje su ga šakom udarili u lice, istrgnuli mu torbu za dostavu u kojoj je bila hrana i torbicu s novcem i dokumentima, a nakon čega su pobjegli

Sedam kaznenih djela, među kojima su razbojništvo, razbojnička krađa, pet teških krađa, od kojih su dvije ostale u pokušaju... stavljaju se na teret četvorici mladića u dobi od 20, 21, 21 i 22  godine, priopćila je zagrebačka policija. Među njihovim žrtvama bio je i dostavljač hrane iz Nepala, kojeg su kako se sumnja presreli i napali 11. listopada 2023. oko 22 sata u Ulici Otona Ivekovića u Sesvetama.

Sumnja se da su mu prišli dok je dostavljao hranu, nakon čega su šakom udarili u lice, istrgnuli mu torbu za dostavu u kojoj je bila hrana i torbicu s novcem i dokumentima, a nakon čega su pobjegli. U tom slučaju šteta je bila 140 eura. Nakon što su orobili dostavljača hrane, pola sata kasnije trojica od četvorice osumnjičenika došli su do benzinske postaje na Sesvetskoj cesti u Sesvetama.

POVEZANI ČLANCI:

Jedan 21-godišnjak je stajao ispred benzinske postaje dok su njegovi pajdaši u dobi od 21 i 20 godila upali u postaju. Jedan od osumnjičenika je imao plastični pištolj, te su došli do blagajne i iz nje ukrali 517 eura. Kada im je prišao zaposlenik koji ih je pokušao spriječiti da ukradu novac, 20-godišnjak ga je, kako se sumnja, drškom pištolja udario po glavi i lakše ozlijedio, a nakon čega su razbojnici pobjegli. 

Sumnja se i da je 21-godišnjak 10. lipnja 2023. oko 1.30 sati u Šašinovečkoj ulici u Soblincu iz samoposlužne autopraonice  ukrao kovanice, nakon što je prethodno obio aparat za naplatu. Nadalje, sumnja se i da je krajem rujna 2023. oko 23 sata, 22-godišnjak došao u Ulicu Ljudevita Posavskog u Sesvetama, gdje je obio samoposlužnu autopraonicu, te otvorio aparat za naplatu i  otuđio spremnik s kovanicama u iznosu od oko 25 eura. 

VIDEO Davor Božinović u Centru za prihvat migranata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije