Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN MLADIĆ (27)

VIDEO Detalji neviđene potjere u Zagrebu: Ganjali ga preko pola grada, ozlijedio dva policajca

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
14.02.2024.
u 11:24

Dok su svjedoci budno pratili što se događa, objavljene su i brojne snimke koje pokazuju dramu koja se događala

Zagrebačka policija oglasila se nakon policijske potjere koja se sinoć odvila na Rudešu. Jučer navečer je, podsjetimo, 10-ak policijskih automobila ganjalo crveni osobni automobil koji je u potjeri na kraju sletio s ceste i završio na travi na Zagrebačkoj aveniji. Dok su svjedoci budno pratili što se događa, objavljene su i brojne snimke koje pokazuju dramu koja se događala. 

Naime, policija je objavila kako je sve krenulo u Novom Jelkovcu, na samom istoku Zagreba, kada su ga policijski službenici htjeli evidentirati. On se dao u bijeg pa sletio s ceste na Zagrebačkoj aveniji, no ni tada nije stao pa su ga pješke policajci uspjeli uhvatiti i savladati. Automobilom je u potjeri udario i u dva vozila te ozlijedio dva policajca, a i sam je bio lakše ozlijeđen. Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

>> FOTO/VIDEO Neviđena potjera u kvartu u Zagrebu: Isplivale nove snimke auta koji je bježao od policije

Zagreb: Velika policijska potjera završila sudarom
1/15

''Jučer, 13. veljače, oko 21.45 sati u Novom Jelkovcu, nakon što su policijski službenici radi provjere njegova identiteta pristupili vozaču osobnog automobila marke Ford bez registarskih oznaka, on se tim vozilom dao u bijeg od naselja Jelkovec i dalje preko Zagrebačke obilaznice, odnosno autoceste A3, u smjeru zapada, odakle se s čvora kod Jankomira uključio u promet Ljubljanskom i Zagrebačkom avenijom u smjeru istoka, prolazeći velikom brzinom kroz više raskrižja unatoč crvenim svjetlima za njegov smjer kretanja i cijelo se vrijeme oglušujući o svjetlosna i zvučna upozorenja i naredbe policijskih službenika, te je došavši do križanja Zagrebačke avenije i Ulice Roberta Frangeša Mihanovića vozilom sletio s kolnika, nakon čega su radi svladavanja samovoljnog udaljavanja, odnosno njegova daljnjeg bijega, policijski službenici prema njemu uporabili sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) te utvrdili da se radi o 27-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je već ranije evidentiran za određene prekršaje i kaznena djela.

Tijekom potjere osumnjičeni je svojim vozilom udario u dva policijska vozila, i to na Jarunskoj ulici te križanju Zagrebačke avenije i Hrvatskog sokola, pri čemu su lakše ozlijeđena dva policijska službenika iz vozila u Jarunskoj ulici. Lakšu tjelesnu ozljedu zadobio je i osumnjičenik, a priveden je u službene prostorije policije te se kriminalističko istraživanje nastavlja", objavili su.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 7

ML
mladaklada
12:02 14.02.2024.

Hm, iz Jelkovca, neregistriran auto, evidentirani prijestupnik? Sigurno je polaznik Filozofskog fakulteta, a išao je po harfu koju studira paralelno na muzičkoj akademiji. U slobodno vrijeme volontira u pučkoj kuhinji. Sumnjam na još par karakteristika, ali ih se u slobodnoj i demokratskoj zemlji poput naše ne smije izreći.

OT
otrovnijezik
14:01 14.02.2024.

U normalnoj i uređenoj državi dobio bi najmanje 10 godina.

KI
kiseli
12:02 14.02.2024.

Akumulatori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije