Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENE SNIMKE

VIDEO Policija o drami na Maksimirskoj: Četvorka pokušala pobjeći policiji pa razbila 7 vozila

Zagreb: U policijskoj akciji u Maksimirskoj uhićeno četvero muškaraca
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/22
13.12.2023.
u 12:45

Policajci su ih vidjeli kada su bili na crvenom te su išli prema istoku grada, zbog čega su ih policajci odlučili i htjeli uhititi, no četvorka se dala u bijeg

Zagrebačka policija oglasila se o dramatičnoj situaciji koja se sinoć dogodila na zagrebačkoj Maksimirskoj cesti. Još je jučer objavljeno kako je policija jučer oko 20.50 sati uhitila četvorku na križanju Maksimirske ceste i Mandlove ulice, i to zbog sumnje kako su umiješani u niz teških krađa, a danas su objavili i detalje uhićenja te kako je došlo do lančanog sudara.

Kako su objavili, policajci su sinoć uočili četvorku koja je taman na dijelu Maksimirske prolazila u Mazdi. Policajci su ih vidjeli kada su bili na crvenom te su išli prema istoku grada, zbog čega su ih policajci odlučili i htjeli uhititi, no četvorka se dala u bijeg.

''Jučer, 12. prosinca oko 20.50 sati na području Maksimira, operativnim radom policijskih službenika došlo je do uočavanja mogućih počinitelja kaznenih djela koji su se u tom trenutku nalazili u vozilu koje je bilo zaustavljeno na semaforu na znak crvenog svjetla. Prema do sada prikupljenim informacijama, osumnjičeni 36-godišnjak upravljao je Maksimirskom cestom u smjeru istoka, kod raskrižja s Mandlovom ulicom, a kretao se vozilom Mazda dok su se u vozilu nalazila trojica putnika starosti od 19 do 34 godine'', objavili su.
 
''Uz procjenu minimalnog rizika, s obzirom da vozilo tada nije bilo u kretanju, legitimiraju se i izdaju naredbe na što se vozač oglušio i s namjerom bijega oštetio sedam vozila koja su tada bila zaustavljena na kolniku. Nad svim osobama uporabljena su sredstva prisile nakon čega su privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje'', potvrdila je policija.

Zagreb: U policijskoj akciji u Maksimirskoj uhićeno četvero muškaraca
1/22

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 17

NB
Nboy
14:44 13.12.2023.

Ne kužim čemu se ljudi snebivaju ako policija radi svoj posao što bi trebalo i češće i nasilnije ned takvim osobama a ne maltretirati ljude zbog sitnih prekršaja

Avatar mladen valentić
mladen valentić
14:13 13.12.2023.

Castro Radi se o serijskim provalnicima i najvjerojatnije su ih duže vrijeme pratili, drugo to što su provalnici, ne znači da ne bi i ubili da ih se zateče u kaznenom djelu, treće takve osobe bi sigurno imale uredno prijavljeno boravište ili prebivalište, četvrto, često imaš počinitelje ili počinitelja koji doputuju iz BiH ili Srbije, izvrše seriju provala i onda se vrate u svoju domovinu pa mu stavi soli na rep. Pitaj bilo koju osobu kojoj je ikad provaljeno u stan i bez obzira je li joj što ukradeno ili nije, svako će ti reći da se ne osjeća sigurno u svom stanu, kad zna da joj je provalnik tumarao po stanu.

Avatar barba_barba
barba_barba
18:59 13.12.2023.

Postcajkaški sindrom, neuroArenatidis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije