Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja maskiranih nasilnika

Odvjetnički ured demolirali palicama pa se dali u bijeg

policija
Foto: Goran Jakuš / Pixsell
15.07.2014.
u 09:46

U ured na Trešnjevki banuli s fantomkama na glavi i porazbijali monitore. Vlasnica kaže da joj dosad nitko nije prijetio

–Recite joj da pazi s kim se zaje... - vikala su dvojica muškaraca s fantomkama na glavi dok su bejzbolskim palicama lupali po monitorima u odvjetničkom uredu V. N. (51) u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.

Dvojac je u ponedjeljak oko 16 sati upao u odvjetnički ured dok su se u njemu nalazili sama vlasnica ureda kojoj su i uputili prijeteću poruku, a događaju su posvjedočili i vježbenik te još jedna odvjetnica.

Nakon što su razbili nekoliko monitora izašli su van i pobjegli u nepoznato.

– Uglavnom se bavimo ovrhama i parnicama, ne kaznenim ili sličnim postupcima, ali očito je da je ova prijetnja bila upućena meni, ali iskreno ne znam od koga jer ranije nisam niti dobivala nikakve prijeteće poruke niti su me na bilo koji način napadali - rekla je odvjetnica V. N. te potvrdila kako je odmah nakon što se napad dogodio nazvala policiju koja trenutačno pokušava ući u trag agresivnim počiniteljima.

Komentara 3

PI
prava istina
11:19 15.07.2014.

ovrhe?! Čudi se zašto. Tko zna u kakvu je bijedu dovela neku obitelj a pomogla lihvarima. Čemu to čuđenje? Svi koji se bave ovrhama nisu dobri ljudi.

GL
gigi.lamorozo.9
16:24 15.07.2014.

Ne odobravam takav način.Danas su odvjetnici,ti koji ljude dovode do ludila,uzimajući im liovu, a od obrane ni O.Primjer: znate nemorate se vi bojati, riješit ću ja to na sudu, kazna za učinjeno djelo je od 1-5 godina,ma ja ću riješiti da dobijete uvjetnu.Kad tamo čovjek osuđen na 3 godine,a odvjetnik branjenom poslije, ste vidli uspio sam da ne dobijete 5,nego sam 3 godine,a lovu pobrao do bola,a da ne kažem da se i odvjetnici međusobno dogovaraju o obranama da što više love izvuku od stranaka.Čast izuzecima,ima još poštenih odvjetnika.

ZA
zahira45
13:59 16.07.2014.

Ne odobravam nasilje ali ne vjerujem u njenu nevinost. Poznato je da su odvjetnici najveći prevaranti samo ih štiti moćno udruženje. Imam jako loše iskustvo sa dvoje zagrebačkih ljepotana, prevaranata. Sama ne bih u kazneno djelo, ali naprašiti guzice lopovima me veseli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije