Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dajte djeci mikrofona

Oduvijek ste htjeli nastupati pred publikom? Onda večeras morate svratiti u Mediku

Dajte djeci mikrofona
Attack
26.10.2023.
u 12:35

Sudionici će sami odlučiti hoće li izvoditi već napisane stvari, hoće li se koristiti tehnikom freestyle-a ili pak kombinacijom jednog i drugog

Jesen je stigla i u jednu od meka alternativne kulturne scene u Zagrebu. Ekipa iz AKC Attacka pripremila je bogat program "nakon-ljetnog" okupljanja pa će se tim povodom održavati open mic večeri poezije uz veselje, slogu, muziku i smijeh, a ponekad tuge.

Večeras je preporuka da svratite u Pierottijevu 11 na već tradicionalno doađanje "Dajte djeci mikrofona" što je jedan od programa kolektiva "Idi pa vidi" i AKC Attacka.  Cilj je mladima, ali i svima drugima, omogućiti prostor, publiku, binu, razglas i naravno, mikrofon (možda čak i tri).

Neovisno o prijašnjem iskustvu, polaznicima će program omogućiti nastup pred publikom i dodatan napredak za daljnji razvoj. Sudionici će sami odlučiti hoće li izvoditi već napisane stvari, hoće li se koristiti tehnikom freestyle-a ili pak kombinacijom jednog i drugog.

>>VEZANI ČLANCI:

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, poručuju organizatori. Program počinje u 19 sati i trajat će do 23. 

>>VIDEO: Sudar tramvaja i osobnog automobila u Maksimiru u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije