Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za milijun kuna

Od ljeta uređenje Parka Ribnjak, samo prva faza

Park Ribnjak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.04.2016.
u 16:03

Sanirat će se staze postavljanjem novih rubnjaka i podlogom za pješake, urediti sve zelene površine...Park će dobiti i 31 novu klupu i 17 koševa

Ovoga ljeta kreće prva faza uređenja Parka Ribnjak. Natječaj za radove vrijedne oko milijun kuna upravo je raspisan, a do kraja svibnja, očekuje se, trebao bi biti potpisan i ugovor.

– Sanirat će se staze tako da će se postaviti novi rubnjaci i nasuti podloga za pješake, uredit će se sve zelene površine, posjeći oštećeno i posaditi novo drveće te će se obnoviti drveni most – kazali su iz Grada.

Postavit će i 31 novu klupu te 17 koševa za otpatke. Budući da će druga faza uslijediti tek 2017., ove se godine neće urediti dječji park unutar Ribnjaka. Ukupna je vrijednost obje faze radova na prostoru koji je zaštićen kao spomenik parkovne arhitekture oko tri milijuna kuna.

Komentara 3

MI
MikiPrdekana
18:30 11.04.2016.

Majko moja, pa i jedan park nije sposoban napraviti bez faza. Sto je najgore, ostat ce sve na prvoj fazi kao i svaki Bandixev projekt

CA
Cafa
20:12 11.04.2016.

Hoćete postaviti i nekakve ormariće, da huligani, skinsi i ostali imaju gdje odložiti naoružanje i drogu tijekom dana?

Avatar maxist
maxist
20:33 18.05.2016.

e da je bandinju ishoditi od zaštitara dozvolu za fontanu koja piški preko katedrale u manduševec .odmah bi zakopali grabu........ili da i to pokloni "investitoru " u ban centar kao što je poklonio 5 ulica za njihovo privatno dvorište........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije