Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
200 do 400 kuna

Od danas počinje isplata novčane pomoći za umirovljenike

umirovljenici
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/2
15.06.2021.
u 15:44

Pomoć umirovljenicima koju daje Grad Zagreb za lipanj isplaćivat će se preko tekućih računa i Hrvatske pošte, a počinje od danas.

Korisnicima koji imaju otvorene tekuće račune, pomoć će se isplaćivati od danas, dok korisnici koji novčanu pomoć primaju preko Hrvatske pošte, pomoć će se isplaćivati od sutra. Umirovljenici koji istu nisu primili na kućnu adresu, moći će je podići u poštanskim uredima deset dana od početka isplate.

Pomoć u iznosu od 400 kuna primat će umirovljenici kojima je mirovina ili mirovina i ukupni prihod jednak ili manji od 900 kuna mjesečno, 300 kuna rezervirano je za umirovljenike čija mirovina ili mirovina i ukupni prihod iznose od 901 do 1200 kuna mjesečno, a 200 kuna primit će umirovljenici kojima mirovina ili mirovina i ukupni prihod iznose od 1201 do 1700 kuna mjesečno.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, na adresi Nova cesta 1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije