Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 31. srpnja

Novo iz ZET-a: Linija 109 od sutra vozi izmjenjenom trasom

14.07.2020.
u 16:33

Na izmijenjenom dijelu trase autobusi se neće zaustavljati na usputnim stajalištima. Iz smjera Črnomerca prema Dugavama autobus će voziti redovnom trasom.

Autobusna linija 109 iz Črnomerca za Dugave od sutra u 9 sati, do 31. srpnja u 20 sati voziti djelomično izmijenjenom trasomm javljaju iz ZET-a, a razlog su radovi koji uvjetuju zatvaranje za promet Selske ceste, od Ozaljske do Ribničke ulice u smjeru sjevera. 

Nova ruta će biti: Dugave - redovnom trasom do raskrižja Selske ceste i Zagrebačke avenije, nakon čega skreće u Zagrebačku aveniju. LInija zatim ide u smjeru Golikove i Baštijanove do Selske cesta i dalje uobičajenom trasom do odredišta. Privremeno će biti uspostavljeno autobusno stajalište Kazalište Trešnja na Zagrebačkoj aveniji u smjeru Črnomerca. Na izmijenjenom dijelu trase autobusi se neće zaustavljati na usputnim stajalištima. Iz smjera Črnomerca prema Dugavama autobus će voziti redovnom trasom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije