Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić odlučio

Novi stan za Sandru Perković i Sandru Paović

18.08.2014., Zagreb - U VIP prostorijama Zracne luke Zagreb uprilicen je svecani docek Sandre Perkovic i Ane Simic koje su na europskom prvenstvu u Zurichu osvojile zlatnu odnosno broncanu medalju. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
04.09.2014.
u 08:30

Atletičarki i stolnotenisačici veći stanovi na korištenje zbog velikih sportskih zasluga i promocije Zagreba i Hrvatske

Svjetski uspješna bacačica diska i zastupnica u Gradskoj skupštini Sandra Perković od Grada je dobila dvostruko veći stan no što je imala dosad.

Adresu na Maksimirskoj cesti gdje je živjela u stanu od 45 metara četvornih zamijenila je adresom u ulici Borovci na Jarunu i stanom od sto metara četvornih.

Gradonačelnik Milan Bandić, na čijoj se listi Perković politički aktivirala i ušla u Skupštinu, dao joj je na petogodišnje korištenje stan uz koji pripada terasa i vanjska parkirna mjesta za 13,5 kuna po metru četvornome, tj. 1350 kuna mjesečne stanarine.

Perković će dosadašnji stan vratiti Gradu, a Bandić je, piše u obrazloženju, udovoljio njezinoj molbi za većim stanom koji joj je bliži mjestu treninga, "zbog njezina ogromnog doprinosa hrvatskoj atletici i hrvatskom sportu uopće te kao vrhunskoj sportašici koja promovira zagrebački i hrvatski sport".

Iz istih razloga gradonačelnik je dodijelio veći stan i stolnotenisačici s invaliditetom Sandri Paović. Ona vraća stan od 49 kvadrata u Sopnici-Jelkovec i ide u stan od 78 kvadrata na Horvaćanskoj cesti. 

Komentara 30

SA
sassev
11:53 04.09.2014.

Na žalost Sandrin uspjeh se umanjuje, a koliko treba odricanja za to što ona radi i čime se bavi. Nagrade koje ona dobiva nisu niti kap u moru u odnosu na nogometaške.

AL
Alkana
10:34 04.09.2014.

Zaslužile su!!! Svaka pohvala gradonačelniku!

Avatar Castro
Castro
10:11 04.09.2014.

@Alan Ford, dali bi se ti pojavio kada bi tebi dodijelio stan ? Zar je to upitno ! I treba da se pojave a i treba da dobiju vece stanove. Lijepo je vidjeti Hrvatsku zastavu kako je ispred puno vecihecih atletskih sila i cuti Lijepu Nasu. E takva zasluzuje stan. A kada se nista ne napravi onda kritiziramo drzavu i institucije kako nista ne cine za nase sportase koji nas promoviraju diljem svijeta. Odlucimo se. Sretno curama u novim stanovima i pohvale Bandicu i Gradskoj Skupstini na lijepom potezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije