Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje prema strancima

Novi napadi na dostavljače hrane u Zagrebu: Jednom ukrali hranu, drugog pretukli i uzeli mu novac

Zagreb: Prosvjed inicijative zajednice Wolt dostavljač
Patrik Macek/PIXSELL
17.03.2024.
u 13:46

Na Stenjevcu i Sigečici strani državljani s privremenim boravkom u Hravtskoj postali su nove mete napada

 Zagrebačka policija izvijestila je u nedjelju o dva napada na strane radnike, dostavljače hrane, koji su u subotu uvečer fizički napadnuti na Črnomercu i Trnju. 

Oko 22.20 sati na Črnomercu, u Ulici Mladice, nekoliko nepoznatih počinitelja fizički je napalo i počinilo razbojstvo nad 28-godišnjim stranim državljaninom s privremenim boravkom u Hrvatskoj, zaposlenikom dostavne službe.

Uzeli su mu dostavnu torbu i nakon što su izvadili hranu dali se u bijeg. Visina materijalne štete za sada nije utvrđena, navodi policija.

Drugi napad dogodio se oko 23.10 sati u Zlarinskoj ulici na Trnju. Dva nepoznata počinitelja prišla su na ulici 25-godišnjem dostavljaču, također s privremenim boravkom u Hrvatskoj, te mu otuđili novac nakon što je dostavljač pao na tlo, pošto ga je jedan od napadača udario tupim predmetom u čelo.

Dostavljač je lakše ozlijeđen, a materijalna šteta iznosi više desetaka eura, priopćili su iz PUZ-a.

Ključne riječi

Komentara 11

23
234
11:50 17.03.2024.

Postali smo društvo ko Zambija i Zimbabve, pomjnešano sa Mexikom i Venecuelom. Rasulo na ulici, u društvu, na utakmicama, firmama a "glumimo", kao SVE JE U REDU, a iz aviona se vidi da nije.

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
11:57 17.03.2024.

Kad si gladan nisi svoj 😂

LU
Lumumba
12:29 17.03.2024.

Mi smo civizacija u odumiranju, uskoro će strani radnici i ilegalni migranti biti većina u Hrvatskoj. Naučit će se i oni braniti i napadati. Kad oni napadnu ili siluju onda to neće biti vijest dana .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije