Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krštenje 12 malih filipinskih ‘apostola’ novi je fenomen u našoj Crkvi

14.03.2024. u 07:57

Župa sv. Blaža u kojoj su u Zagrebu krštena sva ova filipinska djeca župa je koju su nadležne crkvene vlasti odredile za crkvu u kojoj će se odvijati pastoral useljenika

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Jadran666
09:06 14.03.2024.

Uskoro ćemo postati manjina, Hrvatska bez Hrvata baš kao što su svi vječni neprijatelji Hrvatske i željeli to im je HDZ omogućio. Raseljena zemlja rasprodana i bogatim strancima i jeftinom stranom radnom snagom koja se neće buniti na pljačku Hrvatske ili da čak cijela obala pripadne Italiji ili Srbiji, Nepalca to neće biti briga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije