Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA NA REMIZI

Novi napad na ZET-ovca: Muškarac iz auta došao i vozača udario šakom u glavu?

Autobusno stajalište Ljubljanica
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
28.12.2023.
u 20:28

Neslužbeno smo mogli čuti kako se sve odvilo ispred linije ZET-ovog autobusa 115 Ljubljanica-Špansko-Jankomir, a na mjesto događaja su došli i Hitna pomoć te policija

Novi napad na vozača ZET-a zabilježen je navodno ovog četvrtka u prijepodnevnim satima, i to na zagrebačkoj Remizi. Ova informacija prvo je objavljena na društvenim mrežama, a zasad se još čeka priopćenje policije

- Danas na zagrebačkoj Remizi je napadnut naš vozač autobusa. Kolegu je sačekao neki vozač sa BMW-om i udario ga šakom u glavu. Epilog je da su napadač i žrtva dobili prekršajne naloge za remećenje javnog reda i mira. Žalosno ali istinito - objavljeno je na Facebooku, no ove informacije policija još nije potvrdila. 

Ipak, neslužbeno smo mogli čuti kako se sve odvilo ispred linije ZET-ovog autobusa 115 Ljubljanica-Špansko-Jankomir, a na mjesto događaja su došli i Hitna pomoć te policija. Također se iz neslužbenih izvora moglo čuti da je došlo do udarca šakom u glavu, i to nakon što su se muškarac i vozač ZET-a sukobili u prometu.

Podsjetimo, tek tri tjedna ranije vozači i kontrolori ZET-a prosvjedovali su prekidom prometa na 15 minuta kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo prema tretmanu kojeg doživaljaju među putnicima i ostalim sudionicima u prometu. Kako su objasnili, fizički napad ove godine je zabilježen šest puta, dok je vrijeđanje i psovanje vozača i kontrolora postalo dijelom svakodnevice.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pogledajte kako izgleda novi rabljeni tramvaj

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
20:53 28.12.2023.

Jedan putnik je dao izjavu policiji da je napadač smrdio po rakiji, kad ga je policajac pitao može li još nešto preciznije reći o napadaču, rekao je "mislim da je bila lozovača".

MA
marijanka
21:36 28.12.2023.

sad neka ga tuzi za pretrpjelu bol,napad na radnom mjestu i td. pa zatrazi ostetu tako veliku da mu nece biti dosta niti taj njegov BMV..A tko vozi takve aute zma se.

23
234
22:19 28.12.2023.

Anarhija na svakom koraku, rasulo vlasti, od gradskog prijevoza, školstva, navijača, jer znaju da nema nikakve kazne !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije