Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO ŽENA

Nova direktorica TZ Zagreb Martina Bienenfeld

Martina Bienenfeld
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.05.2014.
u 12:48

Turistički kuloari upravo su M. Bienenfeld vidjeli kao najizglednije rješenje za čelno mjesto TZ-a Zagreb

Turističku zajednicu Zagreba će, nakon Amelije Tomašević, ponovo voditi - žena. Za novu je direktoricu Turističko vijeće između sedam kandidata izabralo načelnicu Odjela za turizam Poglavarstva Grada Zagreba mr. sc. Martinu Bienenfeld. Izbor se odigrao još u ponedjeljak, ali je PR službi zagrebačkog TZ-a trebalo tri dana da to i objelodani. I to, unatoč, novinarskom upitu koji im je na tu temu u međuvremenu upućen.

Kako bilo, Martina Bienenfeld na radno mjesto u TZ-u glavnog grada stupit će 2. lipnja. Nakon toga je najavljeno i njeno službeno predstavljanje, a nakon toga će, kako se kaže u priopćenju, biti dostupna i za izjave. Turistički kuloari su, inače, upravo M. Bienenfeld vidjeli kao najizglednije rješenje za čelno mjesto TZ-a Zagreb. Na svom radnom mjestu zatiče vrlo dobru turističku ostavštinu svoje predstavnice. Glavni grad Hrvatske, naime, proteklih godina u turizmu niže samo pluseve.

>> Glavni ured HTZ-a bez šefa, a zaposleno osam ljudi

Komentara 9

Avatar tajar
tajar
14:56 21.05.2014.

TZ ima malo veze s razvitkom turizma u Gradu. Za porast broja turista najzaslužniji su brojni hosteli koji su u zadnjih par godina otvoreni.

Avatar anticenzura
anticenzura
13:17 21.05.2014.

Lijepo Hrvatsko prezime.

KV
kvatrić
16:05 21.05.2014.

Koji spin, kao bitno je to što je žena. Ali prešućuju da se tu uvalila zato jer je Bienenfeld, a ne zato što je žena. Da pitaju Jakova, rekao bi da je prošla na natječaju. Kao i Jovanović na medicini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije