Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nogometna groznica zavladala Westgate Shopping Cityjem

westgate (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
03.11.2011.
u 16:06

Priliku za super shopping posjetitelji Westgate Shopping Cityja imat će opet ovog petka - kada je na rasporedu Happy Friday.

Westgate Shopping City i ovog će vikenda svojom raznovrsnom ponudom zadovoljiti i žene i muškarce, a nezaboravan provod u najvećoj dječjoj igraonici osiguran je i za najmlađe posjetitelje. Uvod u vikend bit će Happy Friday, dan kada je shopping u Westgateu znatno povoljniji, a u subotu se za sve ljubitelje sporta nastavlja prošlotjedni nogometni spektakl. Takva kombinacija mudre kupovine i nogometne groznice učinit će i ovog vikenda Westgate nezaobilaznim mjestom za provod.

Malonogometni turnir u Westgate Shopping Cityju
U subotu, 29. listopada, u centru je započeo malonogometni turnir za posjetitelje u organizaciji Westgatea i Hervisa. Nakon javnog izvlačenja parova, između čak trideset prijavljenih momčadi, prve je subote odigrano devet kvalifikacijskih utakmica. „Pekarna DUŽ“ naziv je ekipe koja je najčešće tresla protivničku mrežu, sa čak osam zabijenih golova. Slijedi „Space Shuttle“ sa pet, te ekipe „Lavanda“ i „Never Back Down“ sa po četiri dana gola. Uz odličan amaterski nogomet, posjetitelji Westgatea u pauzama zabavljali su se uz nastupe Mirana Pirnera, prvaka Hrvatske u freestyle nogometu, atraktivne plesačice i navijačice, te nagradne igre u kojima su najsretniji posjetitelji osvojili vrijedne nagrade.

Preostalh šest utakmica odigrat će se već ove subote, 05. studenog, nakon čega natjecanje nastavlja petnaest pobjedničkih momčadi. Veliko finale rezervirano je za subotu - 12. studeni 2011. godine. Članovi pobjedničke momčadi velike završnice u igri tehniciranja loptom imat će priliku osvojiti dvije karte za nogometni spektakl u Madridu, koji će se odigrati 22. studenog. Tamo će najspretniji tehničari s tribina podržati Dinamovce na europskom travnjaku. Igrači GNK Dinamo bit će posebni gosti velikog finala malonogometnog turnira u Westgate Shopping Cityju – 12. studenog uz mnoštvo iznenađenja i nagrada za gledatelje.

Shopping pogodnosti za posjetitelje
Priliku za super shopping posjetitelji Westgate Shopping Cityja imat će opet ovog petka - kada je na rasporedu Happy Friday. Za svakih potrošenih 500 kuna po računu u odabranim trgovinama kupci će ostvariti 10% popusta u istoj trgovini, a nakon mudre kupovine ugodan predah mogu potražiti uz 20% popusta na kompletnu ponudu pića u odabranim kafićima i restoranima.

U tjednoj shopping ponudi centra Westgate koja će biti aktivna do 3.11. kupci će moći ostvariti popuste od 10% do 50% na nove kolekcije ili određeni dio asortimana u dućanima: Kare, Gant, BIPA, FARMACIA, FOX, Technomarket, Samsung, Sony Center, Krona, Bambi, Froddo, Maya Maya, Prenatal, Tintilinić, Nolita Raer i mnogim drugima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?