Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DUBRAVI

Užas u Zagrebu: Njemački ovčar pobjegao vlasnici pa ugrizao ženu i usmrtio njenog psa

Ilustracija
Foto: Caro / Conradi
04.03.2024.
u 11:48

Dok je pokušavala razdvojiti pse, majku djevojčice njemački je ovčar ugrizao za ruke, a pomoć je potražila u KB-u Dubrava.

Njemački ovčar udaljio se iz dvorišta 72-godišnje vlasnice u Branovečkoj ulici, na području Dubrave, a sve se dogodilo jučer oko 9.30 sati, objavila je PU zagrebačka u svojem priopćenju. Šetao je makadamskim putem pa stigao do ograđenog dvorišta obiteljske kuće gdje su vrata bila otvorena. 

Unutra je naišao na psa pasmine "Shih tzu" 26-godišnje vlasnice kojega je u tom trenutku na povodcu šetala 7-godišnja kćer. Dok je pokušavala razdvojiti pse, majku djevojčice njemački je ovčar ugrizao za ruke.

VEZANE VIJESTI:

Liječničku pomoć pružili su joj u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje su joj, između ostalog, utvrdili lakše tjelesne ozlijede. I Shih tzu je zadobio ugriznu ranu kojemu je veterinarska pomoć pružena na Veterinarskom fakultetu. Uslijed ozljeda i za vrijeme pružanja pomoći, pas je uginuo.

Njemačkog ovčara preuzeo je zaposlenik Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba radi promatranja. Na mjestu događaja obavljen očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

FOTO Gužve na Jadranskom mostu

Ilustracija
1/35

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

IV
Ico_voljevica
15:33 04.03.2024.

De su sad ljubitelji živine?sad bu dete krive,kad nema petardi.dete ga izazivalo,maltretiralo....

RI
Rimo22
08:21 05.03.2024.

Desava se isto kao i kod ljudi,sto mi ne napadamo ubijamo ,ozljedujemo jedni druge.Radimo puno gora zvjerstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije