Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagla promjena vremena

VIDEO Nevrijeme napravilo kaos u dijelu Zagreba: Voda izbija šahtove, po ulici se slijevaju fekalije i kišnica

Foto: Čitatelj
1/3
14.09.2023.
u 15:30

"10 centimetara vode na cesti je konstantno dok kiša pada, kanalizacija i kolektori kiše ne mogu gutati toliku količinu oborina", javlja čitatelj koji je poslao i snimku s ceste. Ako je i kod vas snažno nevrijeme, snimke nam pošaljite na dojavi@vecernji.net

Jak pljusak praćen grmljavinom zahvatio je šire područje Zagreba oko 14 sati. Oglašen je žuti meteoalarm, a najavljena promjena vremena stigla je nakon duljeg perioda sunčanog i toplog vremena koje je obilježilo prvu dekadu rujna. Kiša je najviše problema stvorila u Podsljemenskoj zoni. Kako nam javljaju čitatelji iz Šestina, obilne oborine u kratko su vrijeme prometnice pretvorile u rijeke.

– Deset centimetara vode na cesti je konstantno dok pada kiša, kanalizacija i kolektori kiše ne mogu gutati toliku količinu oborina. Od pritiska oborina iskaču šahtovi i van šiklja odurna kombinacija fekalija i kišnice i ravno po cesti se slijeva i curi prema Mihaljevcu – kazao nam je čitatelj koji je poslao i snimku.

Dobra je vijest da najavljeno pogoršanje ne bi trebalo potrajati dugo niti uzrokovati veće probleme tako da nas danas do kraja dana u metropoli očekuje promjenljivo oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura između 24 i 26°C.

Ali zato već sutra slijedi razvedravanje. Bit će djelomice sunčano i uglavnom suho. Vjetar većinom slab sjeverni. Najniža jutarnja temperatura od 14 do 17, a najviša dnevna oko 26°C.

 

Ključne riječi

Komentara 36

AN
AnteizmalogZGa
15:32 14.09.2023.

A da je "kaos" u glavama vladajućih neokomunističkih vlasti u Zagrebu...eee to je!!!!

BI
billynik
15:25 14.09.2023.

Imate vi kaos od kad ste doveli Možemo na vlast.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:22 14.09.2023.

A možete i pogledati kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije