Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zagreb

Nesreća na Hipodromu: Konj srušio djevojku, s teškim ozljedama završila u bolnici

Tuširanje konja kako bi se rashladio tijekom vrućina
Marin Tironi/PIXSELL
19.02.2022.
u 20:00

Liječnička pomoć oštećenoj pružena je u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice, navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Konji, iako prekrasna i plemenita stvorenja, znaju biti ćudljivi. Nerijetko su svojeglavi zbog čega im treba s oprezom pristupati kako se ne bi uplašili pa u defenzivi nekog ozlijedili. Je li to egzaktno bio uzrok jučerašnje nesreće na Hipodromu, nije još točno poznato, ali kako javlja zagrebačka policija, djevojka koju je konj srušio na tlo, završila je u bolnici s teškim ozljedama.

"Jučer, 18. veljače oko 15 sati na području Novog Zagreba u Ulici Radoslava Cimermana, na hipodromu, 22-godišnjakinja je šetala svog konja koji ju je srušio na tlo i teško ju ozlijedio. Liječnička pomoć oštećenoj pružena je u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice", navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler
Idler
20:40 19.02.2022.

Stušio je preveč općenita rječ, valjda se bu saznalo kaj je bilo i kak...curi brz oporavk.

FR
franc251
08:26 21.02.2022.

Kako je to konj "srušio" djevojku= Ona je nezainteresirano stajala, a konj joj priša s leđa pa je srušio? Ili je stajala pored konja pa je konj srušio? Ili je bila na konju pa pala s njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije