Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od danas 'glas i ništa više'

Naučite pjevati u SC-ovu Vokalnom laboratoriju

pjevanje
Goran Stanzl/PIXSELL
04.04.2016.
u 15:00

Radionice organizira Kultura promjene, održavaju se u Studentskom centru, Savska 25, a početni sat je besplatan

Svakog ponedjeljka, od 19 do 21 sat u Studentskom centru na Savskoj cesti 25 moći će se naučiti pjevati. Vokalni laboratorij “Glas i ništa više”, kažu organizatori iz Kulture promjene, namijenjen je svima koji su se oduvijek htjeli baviti pjevanjem, a to se nisu usudili ili nisu za to imali prilike.

–Kombinirat ćemo tradicijski pristup glasu, koji traži potporu u tijelu te rezultira prodornim tonom, sa suvremenim pristupom, koji je potraga za mjestom gdje se osoba osjeća najviše “svojom” - objasnila je Marta Kolega, voditeljica radionica, od kojih prva starta danas. Prvi sat pjevanja besplatan je i mogu se okušati svi koji žele, a učit će se gospel, tradicijski i duhovni napjevi.

– To su najjednostavnije pjesme koje lako vode prema improvizaciji, a pjevat ćemo pojedinačno te svi zajedno, jednoglasno i višeglasno - najavila je Kolega te na vokalni laboratorij pozvala posebno muškarce, za koje kaže da će im se sigurno biti teže odvažiti na pjevanje nego ženama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije