Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio lovu

Našli vlasnika bunta novčanica: 'Duboko se zahvaljujem'

Manuel
Foto: Facebook
03.10.2017.
u 09:16

Mladi Manuel dokazao je da je upravo on vlasnik bunta novčanica

Pronađen je vlasnik bunta od 11 novčanica koji je pronađen u nedjelju kod Jarunskog placa u Zagrebu. 

Riječ je o mladom Manuelu, čija je izjava objavljena na Facebook-stranici Zdravo za gotovo, a koja je i objavila vijest o pronađenoj lovi.

- Jučer u 17 sati sam se vraćao s posla. Radim u jednom restoranu na Jarunu u blizini placa. Po putu sam opipao džep i nisam našao novac. Vraćao sam se istim putem, ali novca nije nigdje bilo. Nalazilo se jedna novčanica od 200 kn, devet novčanica od 100 kn i jedna novčanica od 50 kn. Novac je bio sfrkan u deblji bunt. Ja se duboko zahvaljujem na pronalasku i nadam se da ću svoj novac dobiti nazad - napisao je Manuel i tako dokazao da je on vlasnik pronađenih para.

Naime, stranica Zdravo za gotovo pozvala je ljude da se jave komentarom i porukom te napišu točan iznos i pruže još koji dokaz da su baš oni izgubili taj novac.

Komentara 3

MA
Marvin
11:16 03.10.2017.

PosteniHrvat Da je to bio tvoj zemljak nebi ovaj nikada vidio svoj novac.

NI
nirovad
19:22 03.10.2017.

nisu pare nego novci, lova, kune, šoldi, šuša, kinta....samo ne pare

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
09:32 03.10.2017.

Nemreš vjerovati da se u toj silnoj balkanskoj masi pravih hrvata ponekad nađe i neki europski pošteni hrvat. Makar imamo Hrvatsku imamo i nadu na nešto pošteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije