Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u Zagrebu

Nakon požara poznatog restorana oglasila se vlasnica: 'U velikom smo šoku'

Požar u restoranu na Vrbiku
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
06.02.2020.
u 09:25

"Velika hvala vatrogascima koji su uspjeli zaštiti kuću i inventar od vatre i našoj policiji koja će do jutra dežurati ispred Zvonca", napisala je

U poznatom restoranu "Pri zvoncu" na Vrbiku oko 22 sata u srijedu izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen. Jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć. O svemu se na Facebooku oglasila vlasnica restorana koja je otkrila više detalja.

"Dragi gosti,
u velikom smo šoku, no svi smo živi i zdravi. Kristina nam je bila na hitnoj jer se u pokušaju gašenja vatre nadisala dima. Puštena je kući i dobro je.

Trebat će nam tjedan, dva da saniramo štetu, ne znam još točno, do tada ne možemo raditi.
Izgorio je ventilacijski sustav, ne znam zašto, pa redovito ga čisti ovlaštena firma! Očevid će pokazati.
Velika hvala vatrogascima koji su uspjeli zaštiti kuću i inventar od vatre i našoj policiji koja će do jutra dežurati ispred Zvonca.
Ne damo se mi!" napisala je.


 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Niškorist
Niškorist
18:13 07.02.2020.

Očisti rajfung ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije