Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holdingov biznis

Nakon izložbe cvijeća u šatoru Floraarta organiziraju - svadbe

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
18.06.2018.
u 08:40

Osim na Jarunu i hipodromu, odsad se možete vjenčati i na Bundeku.

Veliki šator na Bundeku još je početkom lipnja bio pun cvjetnih aranžmana i instalacija, stabala bonsaija te ukrasnih grmova, a već nekoliko dana poslije zamijenili su ih raskošno dekorirani svadbeni stolovi, šareni reflektori, plesni podij te pozornica s koje se orilo “Evo mladog, a evo i snajke; primite ih k’o da su iz bajke”.

Holdingova ustanova Upravljanje sportskim objektima odlučila je, naime, šator Floraarta maksimalno iskoristiti pa je po završetku međunarodne vrtne izložbe tamo počela organizirati – vjenčanja.

Potrebna dozvola Grada

“Holding je očito našao nov način za zaradu”, “Još malo pa će i cirkus ovdje doći”, bili su neki od komentara Zagrepčana, dok su drugi zaključili da su svadbe na Bundeku dobra ideja jer je riječ o prekrasnoj lokaciji.

Većina je ipak u nevjerici mislila da je riječ o zakašnjeloj prvotravanjskoj šali. No, iz podružnice Upravljanje sportskim objektima potvrdili su da se u šatoru prve subote nakon završetka Floraarta organiziralo vjenčanje, a iako je konstrukcija u međuvremenu uklonjena, moguće je da se vrati u slučaju interesa.

– Postupak je takav da se, ako postoji slobodan termin, najprije stranci dostavi uvjetna suglasnost s kojom treba ishoditi rješenje u Gradu. Zatim se dogovara ponuda te se sklapa ugovor – kažu iz Upravljanja sportskim objektima. Oni su na ideju dodatne zarade organizacijom vjenčanja došli još prije tri godine, no tada su jedine dvije dostupne lokacije bile Jarun i hipodrom. Iako je i Bundek bio tražen među mladencima, do sada svadbene fešte tamo nisu bile dopuštene.

Cijeli otok za feštu

Iako službeni cjenik za Bundek još nije objavljen, vjerojatno će biti sličan onome za Jarun gdje su u ponudi dva paketa. Jeftinija opcija od 14 tisuća kuna uključuje unajmljivanje šatora na dijelu Sportsko-rekreacijskog centra te na dijelu Otoka Trešnjevka i Otoka hrvatske mladeži.

Ako mladenci žele da se cijeli Otok hrvatske mladeži zatvori za njih, platit će 21 tisuću kuna, a iz ustanove Upravljanje sportskim objektima poručuju da se s njima može dogovoriti i svečana postava stola, catering, osoblje, usluga cvijeća i dekoracije... Što se tiče veličine šatora, u ponudi su oni “manji” za do 200 uzvanika, ali i oni puno većih kapaciteta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije