Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18. TREPS festival

Na Trešnjevku stižu najbolje amaterske plesne skupine iz cijele Hrvatske

Centar za kulturu Trešnjevka
15.05.2023.
u 14:36

Svi zaljubljenici u ples svoje karte po cijeni od četiri eura mogu pronaći na ulaznice.hr.

Klasični balet, suvremeni ples, show, jazz, step i druge vrste plesova donosi ovogodišnji 18. TREPS festival plesa. Od 19. do 21. svibnja u Centru za kulturu Trešnjevka 35 najboljih amaterskih plesnih skupina iz cijele Hrvatske pokazat će svoju plesačku izražajnost, osebujnost kostima i originalnost koreografija.

Festival je natjecateljskog tipa, a o pobjednicima će odlučivati stručni žiri kojeg čine Ljiljana Gvozdenović, Andrei Izmestjev, Kornelija Kosanović Drvar, Tihana Strmečki, Una Štalcar Furač i Ivana Bojanić.

TREPS festival svojim angažmanom nastoji afirmirati plesnu umjetnost i pomoći u razvoju nezavisnog plesnog stvaralaštva, ali i okupljati sve zaljubljenike u ples od onih najmlađih pa do najstarijih, ističu organizatori.

Svi zaljubljenici u ples svoje karte po cijeni od četiri eura mogu pronaći na ulaznice.hr.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije