Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Mladić (21) pretrčavao cestu dok je na semaforu bilo crveno, na njega automobilom naletio vršnjak

Zagreb: Škoda i Alfa sudarile se na križanju Ozaljske i Selske
Foto: Marin Tironi/24sata
04.05.2023.
u 16:14

Teško ozlijeđenom pješaku pomoć se pruža u KBC-u Sestre Milosrdnice

U srijedu oko 15:30 sati došlo je do prometne nesreće u zagrebačkom naselju Trešnjevka. U nesreći je teško ozlijeđen 21-godišnji muškarac, izvještava PU zagrebačka.

Naime, 21-godišnjak se 3. svibnja kretao nogostupom sa sjeverne strane kolnika Ozaljske ulice u smjeru juga. Dolaskom na raskrižje sa Selskom ulicom, pokušao je prijeći cestu dok mu je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Dok je pretrčavao cestu, na njega je u središnjem dijelu prometne trake Ozaljske ulice naletio osobni automobil.

Automobilom marke Toyota zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 21-godišnjak. Nema podataka o tome jesu li mladići bili pod utjecajem opojnih sredstava.

Teško ozlijeđenom pješaku pomoć se pruža u KBC-u Sestre Milosrdnice.

VIDEO Hrabrost ili ludost? Neodgovoran vozač romobila snimljen na autocesti A3

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije