Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremeno rješenje

Na Savski most dolaze klupice, toalet i pumpa

Savski most
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.10.2015.
u 13:10

Početkom listopada postavljene su klupice kao privremena intervencija, no ostale su do danas, a Grad planira postaviti trajne

Nakon što su još početkom listopada postavili privremene montažne klupe kako bi upozorili na njihov nedostatak na okretištu Savski most, dogovoreni su i konkretni koraci prema mogućem rješenju problema.

Predstavnici platforme 1POSTOZAGRAD na tom najfrekventnijem zagrebačkom terminalu susreli su se s nadležnima iz gradskih ureda kako bi vidjeli može li se udovoljiti zahtjevu platforme za javnim toaletom, pumpom s besplatnom pitkom vodom i klupama.

– Do nekog budućeg javnog natječaja za cjelokupno rješenje te izuzetno bitne točke za grad, svakako su moguća mala, ali značajna poboljšanja koja se sad zagovaraju. Gradsku upravu doživljavamo kao saveznika na poboljšanjima Zagreba, sada postoji i spremnost da se problem riješi, a procedure zahtijevaju neko vrijeme. Očekujemo da će okretište u 2016. konačno dobiti i klupe, i javni WC i pumpu s besplatnom pitkom vodom kao minimum standarda komunalne opreme za mjesto s tako visokom frekvencijom korisnika – rekao je Saša Šimpraga, osnivač i voditelj platforme 1POSTOZAGRAD.

Zatražili su minimalno šest klupa, dok su za lokaciju montažnog javnog WC-a predložili prazni uređeni plato pokraj stuba za Jadranski most, dok bi pumpa s besplatnom pitkom vodom stajala na zelenoj površini uz javni sat pokraj Savskog mosta.

Komentara 13

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:02 27.10.2015.

Hm, jel to oni idu na okretište sjediti i pišati, ili tamo čekaju BUS. Sad bu Bandinjo opalil još jedan od svojih jeftinih WC-a od milijun kuna tamo sa vratima gdje piše PUSH, a nitko ne zna što to znači i kako se to otvara. Važno je da ga ovi isti budu sami platili, zajedno sa ostalima, ali neće ni osjetiti kad im uzmu novce, jer će se to zvati male komunalne fekalne akcije.

ME
meerkat
15:54 27.10.2015.

"Treba se cijelo okretište premjestiti na bolju lokaciju" brate ovaj je pijan već u 10 ujutro

Avatar links
links
07:57 28.10.2015.

pa već se okretište moglo urediti kompletno stotinu puta jer izgleda kao u Šapcu ali treba zamrčiti lovu na fontanama, šatorima, bljeskalicama.... sramota!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije