Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
park kneževa

Na ljetnoj terasi Le Kolača guštat će se u krafnama punjenim sladoledom i osvježavajućim koktelima

Zagreb: Slastičar Robert Hromalić predstavlja novu ljetnu terasu u Le Kolaču
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/14
30.06.2023.
u 10:00

Uz ručno rađene kolače, u novoj ljetnoj ponudi chefa Roberta Hromalića našli su se i sendviči, poput onog s lososom ili piletinom, a koktele miksa Dominik Bečvardi, lani proglašen najboljim hrvatskim barmenom

Slane delicije poput sendviča s pečenim lososom, šparogama i kremastom kozjom skutom, slatka toplo-hladna iznenađenja nazvana "ice donut" te osvježavajući kokteli samo su dio ljetnoj menija Bistroa Le Kolač, a kojeg je na ljetnoj terasi u Parku Kneževa u Branimirovoj 41, predstavio chef Robert Hromalić

U ponudu, uz ručno rađene kolače, Hromalić je za vruće ljetne dane uvrstio i atraktivnu ponudu tosteva te slatkih kroasana s pistacijom i malinama, koje možete kušati, primjerice, za doručak koji se poslužuje od 11:30 sati. Uživati ondje možete i u gurmanskim sendvičima s pečenim lososom, piletinom i pistacijama te slatko slanoj varijanti tune i kroasana s lososom.

VEZANI ČLANCI: 

Sladokusce će oduševiti i "ice donuts", slasne i meke tostirane krafne punjene sladoledom, a osvježiti se možete laganim koktelima s potpisom Dominika Bečvardija, suosnivača zagrebačkog bara "Peaches&Cream" koji je lani proglašen za najboljim barmenom u Hrvatskoj. Inspiriran ljetom osmislio je pet koktela, među kojima su i "Peaches & spice" s votkom, jogurtom, breskvom te sečuanskim paprom i "Yuzu & nut" s ginom, yuzuom i sirupom od prženog lješnjaka.

Bistro Le Kolač u Parku Kneževa možete posjetiti svakog dana od 8 do 23 sata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije