Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda na plaži

Na Jarunu se nose moderni kupaći kostimi i brendirane naočale

Zagrebačko more (1)
Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
1/9
18.07.2011.
u 23:30

Jadranske su plaže krcate, ali i one zagrebačke, na kojima se "lovi" boja za more. Kad je u pitanju "morski izgled", ništa se ne prepušta slučaju

Uhvatiti prvu boju prije nego li se krene put Jadrana postalo je nepisano pravilo. A pravilo ima još važniji dodatak – čak i kad na sebi imaš najmanje odjevnih predmeta, ona moraju biti pomodna i trendi.

Tisuću kuna – najviši je iznos, provjerili smo, koji bi djevojke izdvojile za “plaža look”.

Neće hodati u iznošenom

U tu investiciju ulaze kupaći kostim, sunčane naočale, japanke, haljina, pokoja narukvica ili pak rajf, a oni sretniji u taj će iznos “ugurati” i ručnik.

– Svake godine kupujem novi kupaći kostim. Doma ih imam hrpu, ali svejedno s prvim danima ljeta odem u potragu za novim – kaže 21-godišnja Maja Šuica. Isto napravi i Svjetlana Lučić. Iako svake godine ne ljetuje u istom mjestu, kaže, sebi ne bi dopustila da hoda u nečemu što je već “iznošeno”. Pa ni na Jarunu na kojemu "lovi" boju...

Veliki okviri naočala, vesele boje i razni uzorci ušarenili su šljunčanu plažu.

Sve zaustavljene dame odgovorile su identično – kupaći kostim kupile su na sniženju, dok su za dizajnerske sunčane naočale ipak iskeširale puni iznos.

– Veći izbor boja, modela i veličina kupaćih oduševio me ove godine u trgovinama. Lani je izbor bio prilično ograničen. Za svoj sam kupaći kostim na sniženju izbrojila 290 kuna i vrlo sam zadovoljna – kaže 29-godišnja fitness-trenerica Barbara Horvat, koja će umjesto na Jadran godišnji provesti u Londonu.

Na Jarunu smo tog vrućeg popodneva zaustavili deset djevojaka i, iako su se sve pohvalile da su čekale niže cijene, najbolje je pak prošla 24-godišnja Sandra Jakić. Svoj je ružičasti kupaći kostim, u kojem će se pokazati u Novom Vinodolskom, platila sto kuna.

I dečkima je važan izgled

– Za ljeto osim kupaćeg kostima nisam kupovala ništa posebno, a i s njim sam imala sreće. Uz sniženje oba dijela stajala su me pravu sitnicu – kaže Sandra.

A da je bitno kako izgledaš na plaži, pa tako i onoj zagrebačkoj, potvrdio je i 26-godišnji student ekonomije Ilija Andabaka.

Svoje je kupaće gaće birao u društvu prijatelja, a kupio ih je jer su bile na sniženju.

– Našao sam ih za sto kuna, a i svidjele su mi se. Ovo je, priznajem, prvi dan da sam u njima  – smije se i dodaje da s njima ne može pogriješiti.

Komentara 49

DA
dabar
10:13 21.07.2011.

taj jarun kao kupalište je stvaran krajem sedamdesetih,, iskljucivo su ga gradili brigadiri tj. akcijasi bivse jugoslavije.. sada gledam na tv, lepo izgleda...behu lepe uspomene na te dane..

DJ
Djedmedjed
17:32 19.07.2011.

lijepo je vrijeme. slape na noge... mogal bi i tetac prekontrolirati, je li to tak lijepo kak novine pisu...

SA
savcar
06:53 19.07.2011.

al ste robovi,skupo platiti da nosim reklamu?pa valjda ide obratno,ako nosim nesto sa reklamom,onda valjda oni mene placaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije