Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv naplate

Na Črnomercu nam je parkiranje poskupjelo i 100 posto!

Parking Črnomerec
Foto: HSLS
09.04.2014.
u 10:50

Ogranak HSLS-a za četvrt Črnomerec protivi se naplati parkiranja u kvartu, kao i promjeni zona naplate. Smatraju da novi model nije pojeftinjenje, nego baš suprotno - poskupljenje za sve izvan užeg centra grada

Članovi HSLS-a Črnomerca protive se uvođenju nižih cijena parkiranja u svim zonama te poručuju da nije riječ o jeftinijem, nego o skupljem modelu.

– Cijena parkiranja u četvrti porasla je između 75 i 100 posto, u dosadašnjim parkirnim zonama kao što je i uvedena naplata parkiranja u ulicama koje dosad nisu bile u sustavu naplate parkirališta. Novi model naplate ne donosi zapravo pojeftinjenje nego baš suprotno, poskupljenje cijene parkiranja za sve građane izvan užeg centra grada – smatraju iz kvartovskog HSLS-a.

Među stanovnicima su još lani u studenom proveli i peticiju, prema kojoj se njih 80 posto (nisu naveli ukupan broj) izjasnilo protiv proširenja parkirnih zona.

– I Vijeće gradske četvrti donijelo je istu odluku i obavijestilo Gradski ured za promet, koji je, unatoč tome, novim modelom naplate dosadašnju zonu iz zelene promijenio u skuplju žutu, te uveo naplatu od Vodovodne do Selske – ističe Darko Klasić, šef Ogranka HSLS-a Črnomerca i vijećnik HSLS-a GČ Črnomerec.

Komentara 4

DU
Deleted user
11:36 09.04.2014.

Šta ovi sad hoće... Od nekud se moraju platiti fontane, zlatni WC-i, fine stolice u Lisinskom kuma Šelendića... Samo deri Mile, cijeli grad treba staviti u crvenu zonu, nek purgerija plaća... Na tebe se što prije trebaju ugledati i crveni drugovi na vlasti i uvesti porez na nekretnine... Tko god ima i radi, taj je kulak i neka to skupo plati...

UR
uragan
16:56 09.04.2014.

Prijevara, napišite pismo svome šefu Kosoru on je donio odluku

SJ
Sve je uzalud
18:30 09.04.2014.

....samo revolucija.........sve ostalo je besmisleno...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije