Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Na biciklu bježao policiji s 502 grama marihuane

Zagreb: Test električnog bicikla Husqvarna Gran Tourer 4
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
28.06.2019.
u 13:47

Biciklist je priveden u policiju na ispitivanje te je kazneno prijavljen zbog zloporabe droge.

Svega se policajci nagledaju u svom poslu, no mora da su i oni bili iznenađeni onim što su 26. lipnja oko ponoći otkrili nakon što su pokušali zaustaviti 43-godišnjeg biciklista.

Kako je priopćila zagrebačka policija, biciklist je bio blizu jednog ugostiteljskog objekta na Radničkoj cesti. Policajci su ga htjeli zaustaviti no on je počeo bježati. Kada su ga na koncu uspjeli sustići i zaustaviti, postalo im je jasnije zašto je bježao.

Kod njega su naime našli 502 grama marihuane. S obzirom na to, od suca istrage su zatražili i nalog za pretragu stana, u kojem je nađen još jedna gram marihuane!? Biciklist je priveden u policiju na ispitivanje te je kazneno prijavljen zbog zloporabe droge. 

Ključne riječi

Komentara 2

SK
skic1
11:31 01.07.2019.

Hahahaha kao slučajno su zaustavljali biciklista. Daj ne s... ! Sve drukana priča.

Avatar Dumen
Dumen
15:46 30.06.2019.

Sad voze drogu jeftinim prijevoznim sredstvom jer se isto zapljenjuje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije