Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA IZNOSI VIŠE TISUĆA EURA

Muškarac osumnjičen zbog šest teških krađa provaljivanjem u vozila

Krađa automobila
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
06.03.2024.
u 09:34

akođer se sumnja da je u siječnju 2021. godine osobnim automobilom marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka došao na parkiralište ispred crkve u Školskoj ulici u Vukovini gdje je također prikladnim alatom provalio u parkirani osobni automobil iz kojeg je otuđio torbicu, mobitel i novčanik te se udaljio", navodi se u priopćenju.

Muškarac (68) osumnjičen je da je u vremenskom razdoblju od 2021. do 2024. godine u čak pet navrata provalio u osobne automobile. Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje šest kaznenih djela „Teška krađa“ provaljivanjem, navodi se u priopćenju.

"Naime, policijski službenici iz Velike Gorice su provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju da je 68-godišnjak tijekom 2021., 2022., 2023. i 2024. godine u čak pet navrata osobnim automobilom marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka došao na parkiralište nogometnog kluba u Školskoj ulici u Vukovini, da bi potom prikladnim alatom provalio u pet parkiranih osobnih automobila. Nakon što bi provalio u vozila iz njih bi otuđio torbice, ruksake, novčanike, naočale novac i ostalo i s otuđenim predmetima se udaljio.


 
Također se sumnja da je u siječnju 2021. godine osobnim automobilom marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka došao na parkiralište ispred crkve u Školskoj ulici u Vukovini gdje je također prikladnim alatom provalio u parkirani osobni automobil iz kojeg je otuđio torbicu, mobitel i novčanik te se udaljio", navodi se u priopćenju.
 
Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi više tisuća eura.   Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

VIDEO: Taksist bez usporavanja prošao kroz crveno

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:53 06.03.2024.

Je li policija provjerila alibi Kreše Beljaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije