Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAO ILEGALNO UĆI

U Njemačkoj uhićen mladić iz BiH (20): Za njime je bila raspisana tjeralica zbog čak 58 krađa

FILE PHOTO: Police controls a truck after a ban of diesel cars on two streets was approved a few weeks ago in downtown Hamburg
Fabian Bimmer/REUTERS
28.02.2024.
u 23:43

Uspjeli su ga uhvatiti, potvrdila je policija, dok je vlakom iz Austrije pokušavao ilegalno ući u Njemačku

Ovog je ponedjeljka njemačka policija uhitila bosanskohercegovačkog državljanina, navodeći kako se radilo o muškarcu za kojim se tragalo diljem Europe zbog čitavog niza krađa. Uspjeli su ga uhvatiti, potvrdila je policija, dok je vlakom iz Austrije pokušavao ilegalno ući u Njemačku.

- Savezna policija Lindaua je u nedjelju navečer na željezničkoj postaji Lindau-Reutin kontrolirala bosanskohercegovačkog državljanina koji je vlakom putovao iz Bregenza. Tijekom pregleda dokumenata policijski službenici su najprije otkrili da su iz putovnice 20-godišnjaka uklonjene brojne stranice. Policija je kasnije pronašla bosanskohercegovačku osobnu iskaznicu s uništenim čipom koju je oduzela, kao i manipuliranu putovnicu - objasnila je policija, prenosi Fenix Magazin. 

Za njime je bila raspisana europska tjeralica zbog čak 58 krađa. Tereti ga se da je od studenog 2022. do siječnja 2024. ukrao elektroničke predmete i figurice 'Tonie' u vrijednosti od gotovo 71.000 eura.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar brons
brons
07:04 29.02.2024.

Bosanac da krade, nemoguce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije