Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SANACIJU

Most objavio snimku prokišnjavanja dvorane osnovne škole: 'Dok se SDP i Možemo svađaju'

Foto: Most
1/2
12.09.2022.
u 09:07

Zagrebački Most traži hitnu sanaciju krova, a vi se nastavite svađati i igrati politike", objavio je Most navodeći kako je to izjava Marka Sladoljeva.

Most je objavio snimku na Twitteru za koju tvrde da je nastala u dvorani Osnovne škole Granešina i na kojoj se vidi kako kiša pljušti u dvoranu jer krov prokišnjava.

"Dok se SDP i Možemo svađaju, pogledajte kako prokišnjava krov na dvorani u OŠ Granešina. Građane ne zanimaju vaše političke igrice! Zagrebački Most traži hitnu sanaciju krova, a vi se nastavite svađati i igrati politike", objavio je Most navodeći kako je to izjava Marka Sladoljeva.

 

Most nije objavio datum nastanka snimke. 

Raspad koalicije

Podsjećamo, predsjednik SDP-ove zagrebačke organizacije Viktor Gotovac potvrdio je da je u petak većinom glasova Gradski odbor odlučio raskinuti suradnju s Možemo! u Gradskoj skupštini.

Ranije, u priopćenju na Facebooku odlučili su objaviti svoju odluku.

- Dosadašnji Sporazum Gradski odbor SDP Zagreb smatra iscrpljenim modelom u ostvarivanju nastojanja, predanosti i političkih odrednica SDP-a vezanih uz uspješno rješavanje štete i gradskih problema koji su nastali djelovanjem prethodnih administracija. GO SDP Zagreb predan je suradnji sa strankama koji istinskim i iskrenim zajedničkim i partnerskim pristupom nastoje djelovati na korist građana Grada Zagreba. - poručili su iz zagrebačkog SDP-a uz dodatak da je odluka usvojena sa 18 glasova za, 2 protiv i 1 suzdržan.

VIDEO: Nevrijeme u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije