Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se nosi?

Modna špica: posljednji modni vikend prije velikog snijega

street style (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
10.12.2012.
u 12:50

Naš fotoreporter uspio je uloviti sunčani i relativno topao vikend u Zagrebu. Zima još nije bila stisla i moglo se misliti na modu...

Rita Rumora (20), studentica prava, pažljiva je u odabiru odjeće i modnih dodataka, a osobito je vesele vješte i upečatljive kombinacije dizajnerskih komada s pristupačnijom odjećom.

Kristina Aerlić (20), studentica prava, iako joj je udobnost odjeće i obuće na prvom mjestu, rado si priušti traperice upečatljiva uskog kroja ili masivni komad nakita.

Antoneli Fuštin (17), učenici upravne škole, jednostavna obuća i odjeća nenametljivih boja i krojeva najčešći su odabir, a pritom pazi da ne potroši previše novca.

Mia Belić (16), učenica Škole za primijenjenu umjetnost, voli vintage odjeću i istaknuti make up. Uz najdražu traper-jaknu, nezaobilazni detalj dnevnog izdanja je crveni ruž.

Ivana Sablić (17), učenica Gornjogradske gimnazije, redovito prati modna zbivanja i trendove, a za kvalitetan komad odjeće ili nakita nije joj teško izdvojiti veću svotu.

Matea Leskur (22), studentica ekonomije, uvijek igra na “sigurno”. Klasični krojevi jednobojne odjeće odlično joj pristaju uz trendi modne dodatke poput torbe sa zakovicama.

Martina Andričić (20), studentica prava, osim u Zagrebu, odjeću i modne dodatke redovito kupuje i u drugim europskim gradovima, u kojima je oduševljava šarolika ponuda.

Ema Tufekčić (16), učenica Škole za primijenjenu umjetnost, ljubiteljica je točkastog uzorka, no uvijek pazi da s njime ne pretjera. Za dan u gradu odabrala je točkastu jaknu.

Ključne riječi

Komentara 5

IP
info_punkt
13:09 10.12.2012.

sve u gulag...

Avatar borbeni
borbeni
13:03 10.12.2012.

A zasto mene niste uslikali , imam radni prsluk iz metroa i farmer hlace iz getroa ;)

AM
Axis Mundi
13:25 10.12.2012.

kad bolje promislim, i sve skup' zbrojim, zbilja (mi) je najvažnije što se nosi i koga ću "zadiviti" hodajući gradom. to je , naime, esencija života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije