Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte kampanju

Moda nije samo za časopise i piste, evo je usred Zagreba

zona 45 kampanja (1)
Foto: Zvonimir Ferina
1/3
06.05.2013.
u 12:27

Regionalni sajam mode Perwoll Zona 45 održat će se od 16. do 19. svibnja na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu

Glumica Judita Franković, voditeljica Marijana Batinić i fotografkinja Mara Bratoš zvijezde su kampanje regionalnog sajma mode Perwoll Zona 45 koji će se od 16. do 19. svibnja održati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu. 

Tri dame koje su domaćoj javnosti poznate po svojim profesionalnim uspjesima, ali koje pozornost privlače i svojim modnim izričajem, ljubiteljice su domaćeg dizajna koji redovito promoviraju te predstavljaju idealan izbor za ulogu ambasadorica najvećeg regionalnog sajma mode. 

U tom povodu snimljena je i kreativna kampanja kroz koju se provlače romantični motivi Zagreba, a Judita, Mara i Marijana kroz vlastite priče šalju poruku kako moda nije rezervirana samo za modne časopise i piste nego je dio svakidašnjeg života. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije