Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Ekonomistica voli istraživati damski stil. Uspijeva li joj?

Modna špica
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
10.12.2013.
u 17:30

Crni modeli od kože neizostavni su na ulicama

Ivana Pučko (20), studentica prava, dio garderobe kupuje u inozemstvu, gdje je zadovoljnija ponudom, ali i pristupačnijim cijenama.

Ana Nikačević (28), ekonomistica, voli istraživati damski stil odijevanja i prilagođavati ga svojim potrebama.

Božica Tunjić (19), trenutačno nezaposlena, slobodno vrijeme rado provodi u centru grada s prijateljicama, katkad i na visokim petama.

Donika Jozes (19), djelatnica u pekarnici, ljubiteljica je španjolskog modnog brenda Zara pa budžet za garderobu najčešće tamo i ostavlja.

Karla Jovanović (23), studentica ekonomije, njeguje moderan i decentan stil odijevanja, čak i kada je riječ o dnevnom izdanju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sunčica
Sunčica
22:01 10.12.2013.

Ova plavuša sa vojničkom maslinastozelenom jaknom mi je najbolje odjevena....to je moj stil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije