Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava na ulici

Mlatili se usred centra Zagreba: 'Trajalo je dvadesetak minuta, a onda su zajedno otišli u kafić'

šaka
Pixabay/Ilustracija
03.07.2023.
u 07:16

Iz zagrebačke policije kazali su da nisu dobili dojavu o ovoj tučnjavi

U Preradovićevoj ulici u Zagrebu u nedjelju popodne došlo je do tučnjave dvojice muškaraca, ispričala je čitateljica za 24sata. - Prvo su urlali i gurali se ispred kafiću pa su otišli na ulicu gdje su se mlatili - dodaje. Na snimci koju možete pogledati OVDJE se vidi kako jedan muškarac gura drugog na parkirani automobil. 

VEZANI ČLANCI:

- To je sve trajalo nekih dvadesetak minuta. Neki su ih pokušali razdvojiti. A onda su samo prestali. Smirili su se sami od sebe i zajedno su se vratili u kafić - rekla je čitateljica. Iz zagrebačke policije kazali su da nisu dobili dojavu o ovoj tučnjavi.

Video: Drama na letu iz Zadra: Britanac galamio po avionu i htio otvoriti vrata, policija ga uhitila

Ključne riječi

Komentara 1

ST
starsandstripes
08:41 03.07.2023.

to su pravi frajeri potukli se pomirili i popili piće...stara garda očito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije