Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretučen na radnom mjestu

Doznali smo razloge brutalnog napada na radnika Čistoće u Sesvetama

Radnici Čistoće čiste glavni gradski trg
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.07.2023.
u 17:58

Prilikom utovara papira, stradalom radniku prišao je vidno alkoholizirani Sesvećanin te mu naredio da pokupi otpad koji se nalazio pored spremnika, no nije bio niti papir niti kartonska ambalaža koju je kamion u tom trenutku prikupljao

Radnik Čistoće I.V. (52) jučer oko 15 sati brutalno je napadnut dok je obavljao svoj svakodnevni posao u Ulici Mladena Halape u Sesvetama. Još uvijek se nalazi u KBC-u Zagreb s teškim tjelesnom ozljedama, a policija je odmah uhitila napadača. 

Neslužbeno smo doznali i razloge ovog svirepog događaja. Kamion Čistoće u subotu je popodne u Sesvetama bio u redovnom odvozu papira i kartonske ambalaže. Prilikom utovara papira, stradalom radniku prišao je vidno alkoholizirani Sesvećanin te mu naredio da pokupi otpad koji se nalazio pored spremnika, no nije bio niti papir niti kartonska ambalaža koju je kamion u tom trenutku prikupljao.

Kada je radnik to odbio, alkoholizirani 44-godišnjak ga je napao i nanio mu teške tjelesne ozlijede. Srećom, vozač i drugi radnik na papuči Čistoćina kamiona brzo su reagirali i uspjeli zaustaviti napad. 

Počinitelju je izmjereno 1,30 promila alkohola u krvi pa je smješten u prostorije za triježnjenje, dok je danas priveden u policiju te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, nakon čega će biti predan pritvorskom nadzorniku, javili su iz Policijske uprave zagrebačke. Napad na radnika Čistoće osudio je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. 

-Ovaj brutalan napad potpuno je neprihvatljiv i za njega nema niti može biti bilo kakvog opravdanja. Izuzetno je važno da ne prođe nekažnjeno, te očekujem najstrožu moguću kaznu za počinitelja - poručio je. 


 
Ključne riječi

Komentara 8

LO
Lolita3
18:53 02.07.2023.

Dotičnog pijanduru i niškoristi treba prisiliti da golim rukama skuplja smeće oko spremnika; od 6 do 20 sati šest mjeseci, svaki dan zaredom, možda bi se tako naučio cijeniti tuđi trud i muku. A i otrijeznio bi se sigurno.

NE
Neufanrn
19:09 02.07.2023.

To neka sud odluci a ne narod po javnim medijima. A ja da sam na mjestu radnika bih ga i privatno tuzio zbog nanosene tjelasne boli. To vam tako ide u Drzavama za koje narod govori da su razvijene demokracije,i narad se ne mjesa u pravosudje i zakon kao kod nas jer kod nas svako zakon drugacije tumaci koko kome odgovara zato pustite sud i zakon da pocnu raditi svoj posao za koga dobivaju placu.

AI
airwarrior
20:15 02.07.2023.

I kak se zove taj tip?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije