Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se kraljica

Mislite da ste materijal za Vinsku kraljicu? Prijave do 20. rujna

'11.04.2013., Zagreb -   Vinoterka MIVA, svecanost otvaranja prve boce robne marke vina Zagrebacke zupanije Kraljevina Zelina, berba 2012. Prvu bocu ljetnog vina otvorio je zupan Zagrebacke zupanije S
'Robert Anic/PIXSELL'
11.09.2013.
u 10:55

Krunidba Vinske kraljice tradicionalno se održava druge subote u studenom

Sve djevojke iz Zagrebačke županije između 18 do 28 godina, koje smatraju da mogu naslijediti Ivu Braje  na poziciji Vinske kraljice Zagrebačke županije, mogu se prijaviti do 20. rujna.

Krunidba Vinske kraljice tradicionalno se održava druge subote u studenom. Stručni sud će izabrati kraljicu za 2014. godinu. Više informacija može se pronaći na internetskim stranicama županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije