Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Milan Bandić najavio da ide i po peti gradonačelnički mandat

bandić (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
31.05.2010.
u 12:46

O mojim budućim političkim ambicijama čut ćete vrlo skoro. Samo se strpite - rekao je Bandić.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić nakon današnje svečane sjednice Gradske skupštine održane povodom Dana grada Zagreba najavio je da ide i po peti gradonačelnički mandat. Zamoljen da komentira najnovije ankete Nove TV po kojima  velika većina građana želi da ode, Bandić je rekao:
- Ankete ne želim komentirati. 

- Ja sam uvjeren da će mi građani grada Zagreba, koji su mi četiri puta dali povjerenje, povjerenje dati i peti put - rekao je Milan Bandić. Odmah nakon toga najavio je svoj povratak u visoku politiku.

- Što ću ja raditi politički čut ćete vrlo skoro, a gradonačelničku funkciju ja obavljam časno i pošteno već 10 godina, odnosno četiri mandata. Ponavljam,  o mojim budućim političkim ambicijama čut ćete vrlo skoro. Samo se strpite - rekao je Bandić.

Tako je neizravno potvrdio nagađanja da će se natjecati i na sljedećim parlamentarnim izborima,  a o možebitnoj koaliciji KGB (Kerum-Glavaš-Bandić) rekao je:

- Ne bih to htio komentirati, ljudska mašta nema granica.

Mrsić: To će biti konačan kraj Milana Bandića
Novu političku bombu Milana Bandića već su komentirali Jasen Mesić (HDZ), njegov protukandidat na prošlim izborima za gradonačelnika, i Mirando Mrsić, SDP-ov mogući kandidat na idućim izborima za gradonačelnika.

- Bandić pokušava preživjeti nakon što je nesmotreno ušao u utrku za predsjednika. Građani su mu jasno rekli što misle i to će učiniti opet. To će biti konačan kraj Milana Bandića - rekao je Mrsić.

Mesić je Bandiću poručio da se prestane baviti kandidaturama i da napokon počne rješavati probleme u gradu.
- Zagrepčani su taoci njega i SDP-a i njihovih klanovskih podjela. Umjesto da rade svoj posao za koji su plaćeni, oni najavljuju što će raditi, a zbog njihovih svađa grad stoji - rekao je Mesić.

Komentara 143

DU
Deleted user
13:05 31.05.2010.

Bandić je građanima \"proštrikao\" par teških blefova koji mu sada dolaze na pol. naplatu. Parkiranje, pri čemu istodobno raste i cijena po h i šire se zone gdje je obvezna naplata, ili pak znani blef da će cijene komunalija pasti kad ih se sve objedini na jedinstvenu uplatnicu ZG Holdinga. Uglavnom, on ima svoju pol. računicu, ali imaju i Zagrepčani i Zagrepčanke u glavi također kalkulator i bojim se da slijedi bolan pad Bandića jer me on podsjeća na srljatorstvo ostarjelog boksača. Uostalom, u ZG je glatko izgubio na predsjedničkim izborima i to bi mu trebao biti dobar lakmus. Naposljetku, on je diplomirani kadar iz sfere ONO i DSZ te mu slijedi faza obrane sebe i svog djela, vjerojatno na sudu, jer je nevjerojatno da na pjenici proračuna ZG reda veličine 1 mlrd eura godišnje nije bilo kazneno utuživih makinacija, zar ne?

MI
mightymraz
13:17 31.05.2010.

vise manje sam bio uvijek za Bandica ali vec mi ga je pun kufer.....

OP
opančar
12:59 31.05.2010.

nemaš više bandiću šanse, otpilio te sdp htio ti to priznat il ne, al ugled ti je totalno pao, odi ti prijatelju u mirovinu dok ti je vrijeme i pusti mlade da vode ta grad zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije