Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča o Sveticama

Bandić: Ja gestikuliram pitomo kao golub, a vi rogušom mašete

Milan Bandić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
26.01.2014.
u 20:50

- U travnju ćemo početi radove i do konca godine urediti Svetice po mjeri Zagrepčana- rekao je Bandić koji je u Dnevniku Nove TV između ostalog govorio i o Sveticama gdje bi se trebao graditi kamp Hrvatskog nogometnog saveza.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je između ostalog govorio i o Sveticama gdje bi se trebao graditi kamp Hrvatskog nogometnog saveza.

- Kad vam ne mogu udariti na sadržaj onda vam udaraju na formu, ali to je dobro. To samo je znak da me podcjenjuju. Što se tiče Svetica, ta saga je završena. U travnju ćemo početi radove i do konca godine urediti Svetice po mjeri Zagrepčana- rekao je Bandić.

Na konstataciju novinara da mora poštivati propise te da je od natječaja napravio farsu Bandić je kazao da je procedura abeceda demokracije te da su u studenom dali Svetice na privremeno korištenje HNS-u i nakon toga raspisali natječaj.

- Za godinu dana ćemo imati tamo uređen atletski stadion, uređen nogometni centar, završen bazen i završen za dvije godine Dinamov stadion. Bit će Zagrepčani sretni. Bit će Svetice uređene. Bit će kao fontane i Cvjetni plac-rekao je Bandić.

Cijeli članak i video pročitajte i pogledajte ovdje.

>> Bandić: Svetice idu HNS-u, a ja više neću trčati u Kušlanovoj!

>> Stranka Za Grad zbog Svetica diže kaznenu prijavu?

Komentara 15

AM
ameris
22:44 26.01.2014.

Što je to "roguša" ? Od kuda pravo ovom liku da kontaminira hrvatski kniževni jezik ?

MA
Machak
22:07 26.01.2014.

Alergičan sam na Bandića, na njegovu maksimu da " ima mandat građana ovog grada" i na njegovu samopromociju. Svetice će dakle biti katastrofa upravo poput projekata kojima se hvali - ono crno čudovište na Cvjetnom, svijetlom trgu , odražava dušu onih koji su ga napravili, Neboder za kojeg je osobno izabrao vanjski izgled izgleda kao nadgrobni spomenik uljuđenom i kulturnom Zagrebu a fontane su spomenik samom sebi podignut našim novcima. Ali način na koji je Bago razgovarao s njim je najgore što sam ikada vidio na TV. Što sebi taj čovjek umišlja, tko je on???

ZD
zdenkham
08:13 27.01.2014.

Mene je sram kaj je on gradonačelnik mog Zagreba ja ga nisam birala ! Moj Zagreb kaj imam te rad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije