Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos na sučeljavanju

Maras uzvraća: Ne bojim se njih na 'grbači', a još manje 'tripera'!

peljeski most
IGH
15.10.2013.
u 13:14

'Obećavali su nam brda i doline, zvali na kavu, pivu, pa na sastanke u četiri oka - sve samo da prestanemo postavljati pitanja. '

Nimalo jednostavno nije bilo sinoć SDP-ovcima Gordanu  Marasu, Mirandu Mrsiću i Davoru Bernardiću na sučeljavanju pred članovima mjesnih odbora na koje je svoje protukandidate u utrci za predsjednika zagrebačkog SDP-a pozvao Mirando Mrsić. Na prvom u nizu sučeljavanja aktivisti Građanske akcije jučer su izviždali trojicu SDP-ovaca i nisu im dozvolili doći do riječi.

- Građani više nemaju dostojanstvo! Vi ste samo nastavili tragom zločinačke organizacije HDZ-a! Upropastili ste socijalnu demokraciju, dovikivali su SDP-ovcima sprječavajući ih da započnu sučeljavanje. Tek kada što je Bernardić ponudio da će kasniej odgovoriti na pitanja aktivista, kandidati su mogli krenuti sa sučeljavanjem.

Obećavali su nam brda i doline, zvali na kavu, pa na pivu, pa nas zvali na sastanke u četiri oka - sve samo da prestanemo postavljati pitanja. Pa ako nas HDZ nije uspio kupiti poslovnim prostorima i novcima iz proračuna ne znamo zašto SDP misli da nas se može kupiti kavama ili pivama, navodi se u priopćenju Građanske akcije.

- Obećan nam je razgovor nakon skupa (pred našom kamerom), ali kukavica Maras i kukavica Bernardić su zbrisali podvijena repa. Jedino je Mirando Mrsić održao riječ i odgovorio na naša pitanja. Marasu obećajemo da ćemo se još viđati i poručujemo mu da je bolje da je dobio triper nego nas na grbaču. Preziremo lažove i kukavice, stoji u priopćenju.

Maras poručio: ne bojim ih se

- Kolege iz Građanske Akcije su nas posjetili jučer na sučeljavanju u Novom Zagrebu. Moram priznati da su nas malo ometali u sučeljavanju, ali navikao sam i na gore stvari pa mi je jedino žao naših preko 200 članova koji su tamo došli radi stranke, a ne radi nadvikivanja, upadica i ometanja sučeljavanja. Pošto su kolege iz GA iskoristili ovaj skup kako bi danas mene medijski optužili da ih se bojim i da sam pobjegao moram im reći da to nije istina niti sam time posebno impresioniran. Ne bojim se njih na "grbači" a još manje "tripera" kao što su rekli, jer se u životu i poslu odgovorno ponašam. Neka se ne ljute, jučer mi je bilo važnije razgovarati sa našim članovima jer je takav bio format skupa. Uopće ne sumnjam da će doći i na naredne skupove pa ćemo razgovarati, jedino se nadam da neće opet sve pretvoriti u svoj privatni show jer moraju shvatiti da na sučeljavanja idem prvenstveno radi članova, komentirao je prozivke i jučerašnju situaciju Gordan Maras na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Davor Bernardić je još prilikom predaje kandidature, potkraj rujna, najavio da će njegova kampanja biti prilagođena aktualnim životnim uvjetima. Kazao je kako u kampanji planira potrošiti oko 25 tisuća kuna, a prije izbora namjerava podnijeti detaljno izvješće gradskoj izbornoj komisiji. Isto očekuje i od svojih protukandidata. Maras je istaknuo da mu se javilo oko 150 ljudi koji žele pomagati u njegovoj kampanji te dodao da ne namjerava puno potrošiti.

Donosimo video snimku u kojoj se vidi kako je to sinoć izgledalo. Sučeljavanja traju do 18. listopada.

>>Premijer zagrebačkim SDP-ovcima: Tko podmeće vladi nije korektan

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije