Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan životinja

Manje popularne životinje ‘prosvjedovale’ u ZOO vrtu

Dan životinja
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
06.10.2014.
u 10:00

Za Međunarodni dan životinja bogati program za građane uz revije i utrke organiziran je na Bundeku i u Maksimiru

Nizozemski ovčar Rot uzeo je zalet, preskočio automobil te svladao negativca koji pokušao pružiti otpor prilikom uhićenja. Scena kao iz akcijskog filma mogla se vidjeti ovog vikenda na Bundeku gdje su se u sklopu Međunarodnog dana zaštite životinja 4. listopada predstavili službeni psi MORH-a. Održane su i revije pasa te utrka i koncert, a građanima su se predstavile udruge za zaštitu životinja.

Istovremeno, u Zoološkom je vrtu održan “prosvjed ogorčenih stanovnika”. Riječ je o akciji kojom se željelo naglasiti da postoje i manje popularne vrste kao što su paličnjak, žohar i stonoga koje malo tko posjećuje, a koje su jednako zanimljive. Njih su posjetitelji mogli držati u rukama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije