Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži pomoć

Majka iz Zagreba opisala napadače koji su joj pretukli sina; Policija: Teško je ozlijeđen. Istražujemo

Zagreb: Kriminalistička policija u istrazi stambene zgrade na Srednjacima
Slavko Midzor/PIXSELL
01.08.2023.
u 10:06

Potresnu poruku objavila je majka na društvenim mrežama i zamolila sve koji imaju informacije da se jave.

Jedna majka iz Zagreba prije dva dana objavila je na društvenim mrežama da su joj sina (18) pretukla četvorica napadača. Uz objavu je priložila fotografiju svog sina i opis napadača. Mladić je zadobio višestruke ozljede glave i tijela. Sve se dogodilo na Klaki u zagrebačkoj Dubravi. Zagrebačka policija poslala je priopćenje o ovom događaju.

O cijelom slučaju oglasila se i zagrebačka policija. 

"U subotu 29. srpnja oko 21.30 sati u Dubravi, u Ulici Augusta Musića, nekoliko je nepoznatih počinitelja, okvirno njegove dobi, fizički napalo 18-godišnjaka. Danas, 31. srpnja 2023. godine zaprimljena je liječnička dokumentacija iz koje je vidljivo da je 18-godišnjak teško ozlijeđen. Policijski službenici od trenutka saznanja za događaj provode kriminalističko istraživanje", stoji u priopćenju.

Potresnu poruku objavila je majka i zamolila sve koji imaju informacije da se jave. 

"Dragi susjedi, prijatelji, poznanici. Više od ičega danas trebam vašu pomoć. Večeras su na Klaki četvorica dječaka (17,18 god) napala i pretukla mojega sina (18). Sjeli su na trgu u tramvaj broj 12, sišli na okretištu Dubrava i sjeli u autobus 206 koji je kretao u 21:15. Sišli su za sinom na stanici u ulici Josipa Hamma (kod vrtića Pčelica), pratili ga i pretukli u ulici Augusta Musića ispred kuće broj 15.

Jedino sto imamo za sada jest opis napadača. Slučaj je prijavljen policiji, sin je zadobio višestruke ozljede glave i tijela. Danas je to bilo moje dijete, sutra može biti vaše. MOLIM VAS, ako imate bilo kakvu informaciju da nam javite i sherate objavu da se napadači nađu. Hvala vam", napisala je majka u poruci koja je izazvala brojne komentare i podršku građana.

VIDEO: Snimio muškarca u automobilu pored sebe kako maše pištoljem

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar votum
votum
12:15 01.08.2023.

Ovakva vijest, bez konkretnih podataka, može jednostavno biti umjetna da izazove zgražanje i traženje postavljanje kamera svugdje. Ono kad sam tražiš da te porobe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije