Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskustvo i znanje

Mađerić: Izađite na EU izbore zbog interesa Zagrepčana

margareta mađerić (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/4
12.04.2013.
u 14:38

Zagreb mora izgraditi takvu infrastrukturu da se konačno pokrene s mrtve točke u korištenju sredstava Europske unije, a najbolje jamstvo za to su kandidati s liste HDZ-a, HSP-a dr.Ante Starčević i Bloka umirovljenika, poručuje

- Pozivam sve građanke i građane Zagreba i cijele RH da izađu na izbore za Europski parlament, koji se održavaju ovu nedjelju, poručila je Margareta Mađerić, kandidatkinja HDZ-a. 

- Na izborima za Europski parlament između ostalog odlučujemo i tko će braniti i zastupati nacionalne interese, ali i interese nas Zagrepčanki i Zagrepčana, smatra Mađerić. 

- Kandidati s liste HDZ-a, HSP-a dr.Ante Starčević i Bloka umirovljenika zahvaljujući svojemu iskustvu i znanju nude najviše kada je u pitanju članstvo u EU i mogućnost korištenja EU fondova što je i te kako važno za budućnost našega grada. Naime, Zagreb mora izgraditi takvu infrastrukturu da se konačno pokrene s mrtve točke u korištenju sredstava Europske unije, a najbolje jamstvo za to su kandidati s liste HDZ-a, HSP-a dr.Ante Starčević i Bloka umirovljenika koji znaju kako povući ta sredstva iz kojih će se realizirati projekti u Gradu za koje već dugo godina sredstva nedostaju. . Jedan od takvih prioritetnih projekata je i Sljemenska žičara . To je kapitalni projekt Grada Zagreba koji zahvaljujući nesposobnom Zagrebačkom holdingu i aktualnom gradonačelniku nepomično stoji već šest godina. Zašto se u međuvremenu kao financijska potpora nisu tražila sredstva iz EU fondova ostaje za razmišljanje. Možda odgovor na to pitanje leži u činjenici da je ta sredstva moguće dobiti i koristiti jedino na temelju transparetnog sustava financijskog upravljanja i nadzora. A to očigledno gradonačelniku ni SDP-u koji upravlja Zagrebačkim holdingom ne ide u prilog, stoji u opripćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije