Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti otac

Libija zabranila letove da Gadafijev sin ne bi otputovao u Gazu

gadafi
AFP
12.07.2010.
u 13:21

Libijske vlasti zabranile su letove privatnih zrakoplova i charter-letove u Grčku i Cipar.

Libijske vlasti zabranile su letove privatnih zrakoplova i charter-letove u Grčku i Cipar kako bi spriječile Saifa al-Islam Gadafija, sina libijskog vođe pukovnika Gadafija, da odleti do tih destinacija i ukrca se na brod koji prevozi humanitarnu pomoć za pojas Gaze, izjavio je neimenovani libijski dužnosnik za list Al-Sharq al-Awsat  koji u Londonu izlazi na arapskom, prenosi Tanjug.

Brod Amalthea, koji plovi pod zastavom Moldavije, s humanitarnom pomoći koju je prikupila humanitarna organizacija na čijem čelu je Saif al-Islam Gadafi isplovio je jučer iz grčke luke Lavrio.

Službeni Tripoli nema nikakve veze s ovom akcijom pa zato i ne želi da na brodu bude libijskih državljana, čime će se izbjeći eventualna umiješanost Libije pojave li se neki problemi, piše list Al-Sharq al-Awsat. Izrael je ranije priopćio da neće dozvoliti tom brodu da pristane u Gazi.

Komentara 13

OB
-obrisani-
14:26 12.07.2010.

Saif al-Islam Gadafi, za odvalit se od smija. ;o)

OB
-obrisani-
15:29 12.07.2010.

Vjerojatno tako se odvaljuju od smija i Arapa kada vide da se netko zove Kristijan ili Kristina ili Jesus, sigurno su uvjereni da ovaj posljednji kao dodatnu opremu nosi križ, čekič i čavle, za odvalit od smija :))))

OB
-obrisani-
19:07 12.07.2010.

Gadafijev sin je razmaženi bezveznjak, koji bi se eksponirao ali tata je malo bistriji i svjestan rizika ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije